Ce spun pacienții?

Când un copil este bolnav, parcă toată familia este bolnavă. Febră, durere, inapetenţă, vărsături, diaree- pentru toate acestea homeopatia poate fi prima opţiune de tratament.
Stimulând blând capacitatea naturală a organismului de a se vindeca, homeopatia reduce astfel disconfortul şi suferinţa copilului.
Administrate corect, remediile homeopate nu au efecte adverse şi pot fi administrate inclusiv sugarilor.

S.B., mama lui D., 8 ani

„Băiatul meu în varsta de 8 ani acuzase senzaţie de greaţă şi inapetenţă cam toata ziua. Refuza cam orice îi ofeream de mâncare. Spre seară senzaţia de rău, de greaţă s-a accentuat şi, înainte să realizez ce se întamplă şi cum îl pot ajuta, a vomat.
Starea de rău a continuat. Nu mâncase nimic toata ziua. Plus episodul de vomă, mă temeam că se deshidratează. După acest episod a devenit şi mai apatic decât era. Pur şi simplu zăcea cu ochii închişi, lipsit complet de energie.
Încercasem până atunci diverse soluţii ca să îl pun pe picioare. Nimic nu îl ajuta.
În disperare de cauză, îi scriu un mesaj doamnei doctor. După o conversaţie şi repertorizarea atentă a semnelor şi simptomelor, ajunge la concluzia că are nevoie de un anumit remediu, pe care, din fericire, îl aveam în casă. Mi-a explicat în amănunt cum să i-l administrez şi cât timp.
Dupa prima doza înghiţită de băiat parcă s-a petrecut o minune: în câteva secunde s-a ridicat, s-a înviorat brusc, a coborat din pat, a cerut mâncare. Era ca şi cum nimic nu se întâmplase.
Folosesc homeopatia de câţiva ani pentru nevoile mele şi ale familiei mele, şi am văzut cum multe dintre problemele cu care mă confruntam s-au rezolvat. Însă recunosc că am ramas uimită de reacţia rapidă a remediului. Totul s-a întâmplat în doar cateva minute.
E important să fie ales remediul potrivit, lucru pe care nu oricine îl poate face.”

Copilul dvs. se confruntă des cu boli acute? Încercaţi homeopatia!